Зареждане

Никита Крилов ядоса американците с викове - 'Русия! Русия!'

Никита Крилов ядоса американците с викове - 'Русия! Русия!'
Публикувано на: Март 13, 2023 в 00:00 ч
Миналия уикенд в Лас Вегас се проведе събитието UFC Fight Night 221.

В битка от главната карта на галавечерта видяхме дуел в полутежка категория между Никита Крилов и Райън Спан. Двамата трябваше да се срещнат преди две седмици, но тогава Крилов беше принуден да се оттегли от битката за първи път в кариерата си.

Миньорът имаше остра болка в стомаха, за което обвини варените яйца, които той изяде малко преди турнира. Крилов и Спан си спретнаха интересна битка, на която публиката се радваше и не спираше да подкрепя Спан.

Феновете по трибуните скандираха „САЩ! САЩ! В крайна сметка Никита се възползва от грешка на Спан и го накара да се предаде в първия рунд. В прилив на емоции Никита започна да крещи „Русия! Русия!”, явно дразнейки феновете, които бяха утихнали след поражението на Раян.

Крилов е открит поддръжник на сепаратизма в Донбас и е заявил, че ако Луганската народна република някога получи международно признание като държава, той ще бъде „първият на опашката за паспорт“.

Докато тренира в Киев Крилов носеше униформа с руския флаг, въпреки войната между страните. Това доведе до изгонването му от фитнеса, като членовете призоваха да се предприемат действия срещу него. Малко след това той се премества в Москва.

Ето видео от  този момент:
0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес