Зареждане

Никита Крилов: Бразилците не харесват Джони Уокър

Никита Крилов: Бразилците не харесват Джони Уокър
Публикувано на: Март 17, 2020 в 10:23 ч
Никита Крилов успя да запише успех на вражеска територия миналия уикенд в Бразилия. 28-годишния боец от Украйна победи с решение Джони Уокър и така се върна отново на победния път. Крилов се завърна в UFC в края на 2018 година и до днешна дата е с рекорд 2-2 в последните си 4 битки в UFC.
Крилов доминира над Уокър и грабна победата с решение - (30–27, 29–28, 29–28).

"The Miner" сподели, че бразилците не обичат много Уокър и бащата на Аманда Рибас пожелал успех на Никита преди битката с Джони. Ето какво още сподеи 28-годишния боец в интервю:


Имаше конкретен план за тази битка, както вероятно всеки можеше да види. Имахме вътрешна информация, че играта на земя не е силна страна на Уокър. Като цяло ударът му е доста силен. Дори ударите, които той нанесе с малка амплитуда в двубоя, се усещаха силно. Имам подутини по главата, има няколко малки разреза. Моят ъгъл беше притеснен заради това, но по принцип контролирах всичко. 

Усетих първия удар, който той вкара с коляно. Минах покрай него, но все пак ме закачи и го усетих. Разбрах, че бразилците не обичат много Джони Уокър. Много бразилци искрено ми пожелаха победа. Бащата на Аманда Рибас, която се би в прелимите ми пожела победа над Уокър. Той ми каза, че ще бъде много щастлив, ако победя Джони.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес