Зареждане

Nik Lentz: Ще спукам от бой BJ Penn и ще го направя мъж

Nik Lentz: Ще спукам от бой BJ Penn и ще го направя мъж
Публикувано на: Август 31, 2019 в 07:00 ч
Качил: DoloR 
Nik Lentz не е доволен от това, което прави с живота си неговия бъдещ опонент BJ Penn. В последните няколко месеца бившия шампион в две категории няколко пъти се бие по улиците на Хаваи, като в последната схватка беше нокаутиран. Преди няколко седмици стана ясно, че UFC ще дадат последен шанс на своята легенда BJ Penn, който е в серия от 7 поредни загуби.

В своята последна битка за UFC Penn ще се бие срещу Nik Lentz, който е готов да му помогне и го кани при себе си във Флорида. Nik иска да помага на своя опонент в подготовката, а след това да го пребие в клетката:


Някой трябва да говори с BJ и точно заради това приех битката с него. Има нещо нередно в тази ситуация с него. Виждаме как славата и боевете се изплъзват от него. Трябва да си оправи живота. Ще му дам възможност, която много други не биха му дали. Ще му дам съвети и ще се опитам да помогна. 

Първоначално той ще трябва да се махне от Хаваи, защото там има хора, които не му влияят добре. Ще го измъкнем от там и ще дойде при мен във Флорида. Ще му позволя да тренира в моята зала и ще го подготвя за битката, а след това ще го смажа. Ще го спукам от бой. 

Ще го науча как да бъде истински мъж защото това, което прави сега не е хубаво. Не е хубаво да те нокаутират на улицата. Това е лошо за теб, както и за UFC. Ще те приютя в моята къща и ще те науча как да станеш мъж, защото сега си чудовище. Трябва да се поправиш. Ще ти помогна, а след това ще те пребия, защото ми трябват пари. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес