Зареждане

Nik Lentz: B.J. Penn не е печелил битка от войната в Ирак

Nik Lentz: B.J. Penn не е печелил битка от войната в Ирак
Публикувано на: Юли 31, 2019 в 08:20 ч
Преди няколко дни съвсем изненадващо стана ясно, че легендата B.J. Penn получава нов шанс в UFC, въпреки че няма победа от 9 години и е в рекордна серия от 7 поредни загуби. Бившия шампион в две категории ще се бие срещу друг ветеран в лицето на Nik Lentz, но все още не е ясно кога и къде. Желанието на BJ е битката им да бъде в Ню Йорк през ноември. Lentz беше гост при Helwani и се закани, че ще направи услуга на всички и ще прати в пенсия Penn, който няма победа от войната в Ирак:


Това момче не е печелило битка от времето на войната в Ирак. Това е смешно. Ще му направя услуга и ще прекратя неговата кариера. Penn ми посещаваше акаунта в социалните мрежи, а аз не му отговарях. По-късно той започна да пише на жена ми, за да му отговоря. Позволиха му да бъде този лош човек, само защото беше добър в нещо. Може да си голям боклук, но това няма значение, ако си добър в някакъв вид спорт. 

Ще гледам неговите битки и ще съм готов за него. Имам най-добрите треньори в света и на един милион процента ще съм готов за битка. Ще е забавно да се бием 15 минути, но съм готов да си тръгна с победата, без значение как ще я постигна.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес