Зареждане

Ник Ленц се оттегли от ММА след UFC 257

Ник Ленц се оттегли от ММА след UFC 257
Публикувано на: Януари 25, 2021 в 00:00 ч
Ник Ленц обяви, че слага край на своята кариера. 36-годишния американец загуби с раздвоено решение миналия уикенд от Мовсар Евлоев на UFC 257 в Абу Даби. Това беше 3-та поредна загуба за Ленц, който има зад себе си 16 години в бойните спортове.

Ник записа рекорд 30–12–2 (1) в ММА и успя да приключи 19 от своите срещи. Ето какво изявление пусна той в своя акаунт, с което обяви, че приключва със спорта:

Казват, че човек не трябва да взима прибързани решения след загуба, но това няма да е такова. Контузията, която получих на очите миналата година беше такава, която слага край на кариерата ти. Загубих 40 % от зрението си, но исках да видя как ще е още 1 здрава битка с нови очи. 

Видя се, че не е възможно вече да се състезавам на такова високо ниво. Не мога да се фокусирам върху мишена, която се движи с тези очи. Моя живот като боец в UFC приключи. 

Не съм ядосан или тъжен, защото такъв ден идва за всеки. Благодаря на всички, които бяха с мен по време на този процес. Не знам какво ще се случи в бъдеще, но знам какво няма да се случи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес