Зареждане

Ник Диаз: Излязох неподготвен срещу Роби Лоулър

Ник Диаз: Излязох неподготвен срещу Роби Лоулър
Публикувано на: Април 5, 2023 в 00:00 ч
Бившият претендент за титлата на UFC в полусредна категория Ник Диаз призна, че не е бил подготвен за завръщането си в октагона на UFC 266 през септември 2021 г., като заяви, че е знаел, че в реванша ще загуби от бившия шампион в дивизията Роби Лоулър.

Диаз, бивш носител на титлите на WEC и Strikeforce, прекъсна шестгодишната си пауза през 2021 г. в реванша в средна категория с бившия шампион в полусредна категория Лоулър, като претърпя загуба в третия рунд с ТКО.


Това бе първи двубой на родения в Стоктън Диаз в Октагона, откакто оглави UFC 183 през януари 2015 г. срещу бившия безспорен шампион в средна категория Андерсън Силва.

Тази година се очаква Диаз да се завърне към активна състезателна дейност, като той прекара известно време в тренировки в UFC Performance Institute в Лас Вегас, Невада, където заяви, че се интересува от следващ двубой с бившия шампион в средна категория Израел Адесаня, който ще оглави UFC 287.

Размишлявайки върху двубоя си в UFC 266 срещу Лоулър и последвалата загуба, Диаз призна, че е бил неподготвен.

"Започнах тренировъчния си лагер тогава, но някак си не се поучвствах напълно въвлечен. Бях малко разпокъсан покрай мениджмънта. Не бях оформил добра група от хора, с които да работя и да ми организират целия подготвителен лагер. Постоянно бях напред-назад и тренирах с някои от старите ми приятели, с някои нови хора.

Не успях да постигна нужното ниво на атлетизъм, което беше необходимо, за да вляза в тази битка. Знаех, че влизам в двубой и знаех какво ще се случи. Не излязох, за да победя. Просто трябваше да премина през този бой. След това дълго време не се бих, защото не исках да минавам през всичките тези неуредици отново."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес