Зареждане

Ник Диас е мотивиран за завръщане, но чака предложение

Ник Диас е мотивиран за завръщане, но чака предложение
Публикувано на: Април 1, 2024 в 02:00 ч
Когато Ник Диас се върна в клетката през септември 2021 г., той отиде там като прасе за клане.

С течение на времето той обясни причините, които са го накарали да го направи. Когато Ник обяви завръщането си в клетката в новогодишната нощ на 2020 г., това беше вторa Коледа за феновете. Ник сподели клетката с Роби Лоулър и загуби с технически нокаут на UFC 266, което се проведе в Лас Вегас. Загубата беше 3-та поредна в кариерата на легендата.

Диас няколко пъти публично се оплака от избора на противник и нарече Уайт глупак без ни най-малко угризения. И без това в крайна сметка той прие това предизвикателство, но изобщо не подходи отговорно. Затова и загуби. Сега Ник признава, че нямал мотивация за битката с Лоулър, но всичко вече се е променило и той чака оферта за ново завръщане.

„Винаги съм казвал, че човекът, който вкара Роби Лоулър в битката ми за завръщане, е пълен идиот. Продължавам да го подкрепям до ден днешен, защото преди тази битка ми липсваше мотивация да направя каквото и да било. По това време бях много гаден и се скарах с няколко души от моя екип. Подготовката ми беше на части и изобщо не беше това, което бихте очаквали от професионален борец, работещ в UFC. 

Липсваше ми мотивация, липсваше ми физика, липсваше ми дори натоварването по борба. Почти нямах спаринг. Затова в крайна сметка приех дуела с Лоулър като вид тренировка. Не влязох в това с мисълта, че изобщо ще го спечеля. Просто исках да се покажа. Следващия път обаче ще е различно. Ако обаче изобщо ще има следващ път. Сега имам друго отношение към много неща. 

Решил съм много задачи и на практика само чакам да видя какво още ще ми се предложи. Не казвам, че ще продължа, но също така не казвам, че съм приключил с тази игра. Зависи от обстоятелствата.“, каза Диас.

Ще видим ли Ник в клетката на UFC през 2024 година ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес