Зареждане

Nick Newell не се притеснява да мине по черния път към UFC

Nick Newell не се притеснява да мине по черния път към UFC
Публикувано на: Май 3, 2018 в 12:05 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
След години битки и мечти за UFC, Nick Newell най-накрая получи своя шанс да се докаже и да сбъдне мечтата си. Той обаче трябва да мине по черния път и да спечели битката си на Dana White Night Contender Series. Роден с неразвита лява ръка той обещава да се представи достойно и да сбъдне мечтата на живота си, като няма проблем отново да извърви черния път:

"Знаех какво да кажа и Dana White ме изслуша с внимание и уважение. Доста говорихме и той просто искаше да разбере дали съм готов. Аз съм готов и нямам проблем в това да мина по черния и труден път, защото го правя цял живот и не е нещо ново за мен. Ако се наложи, ще запиша победа и даже 5 победи, защото вече имам шанс и цел. Точно това исках и ми дадоха шанс и точно сега съм много щастлив. Очевидно е, че винаги има притеснения за това което ще кажат хората, но те говорят и в загуби, и в победи. Когато победя - не било достатъчно добре, когато загубя - не трябвало да се бия.

Хората винаги говорят и никога не са доволни, но за всеки, който казва, че не ставам и нямам ръка, ще има по 100 други хора, които имат интерес и искат да ме видят. Разбира се, има и въпрос - Ами ако загуби? Мога да загубя, защото съм човек и битката е честна, но аz съм тренирал, добър съм и имам черен колан. Благодарих на Dana White за шанса, защото се готвя за това цял живот. Хората имат интерес да ме гледат и ще привлека доста внимание. Готов съм за битка и ще покажа какво мога. Не съм тренирал 17 години, за да изляза там и да ми сритат задника."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес