Зареждане

Nick Diaz: Covington знае къде да ме намери

Nick Diaz: Covington знае къде да ме намери
Публикувано на: Август 28, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR 
Бившият претендент за титлата в полусредна категория Nick Diaz не се е бил от 4 години, но въпреки това продължава да се говори за него и да го предизвикват. Последната победа в клетката на Nick е от 2011 година, след като победи с решение BJ Penn. Последваха 2 поредни загуби в битки за титлата от Carlos Condit и Georges St-Pierre.

През 2015 година Diaz загуби с решение от Аnderson Silva, но победата беше отнемена, защото бразилеца се провали на допинг тест. Това беше последната битка на Nick в ММА и оттогава той отсъства. Наскоро Colby Covington отново реши да сипе обиди по негов адрес, а от TMZ намериха Nick за коментар и ето какво каза той във видимо нетрезво състояние:


Не съм направил нищо лошо. Къде съм сгрешил ? Бих се с всеки в клетката. Няма да стоя тук и да го наричам лъжец, защото не съм чувал за този траштолк. Сега разбирам от вас, че Covington е говорил за мен. 

Ако той иска да се бие с мен, то тогава знае къде да ме намери. Аз не съм човек, който е труден за откриване. Нека дойде в моя обсег. Идвай, братле. Имам си хубав живот. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес