Зареждане

Нгану прие да се бие с Джоунс, но иска торба пари

Нгану прие да се бие с Джоунс, но иска торба пари
Публикувано на: Май 15, 2020 в 12:56 ч
Бившият претендент за титлата в тежка категория Франсис Нгану си гарантира нов шанс за златото, но ще се наложи дълго да чака. Организацията планират трилогия между Даниел Кормие и Стипе Миочич и това ще остави Нгану аут от играта за най-малко 6 месеца. В последно време пак се заговори за битка между Нгану и Джон Джоунс в социалните мрежи.

Вижте още - Джоунс: Не ме е страх от Нгану - пращайте договора​​​

Това привлече вниманието на "Bones", който побърза да обяви, че не се страхува от тежките удари на "The Predator". Шампиона в полутежка категория изяви готовност да се бие с Нгану, но иска да е за големите пари. Франсис реши да отговори за Джоунс и сподели, че е готов да се бият, но и той иска да получи сериозен хонорар. Ето какво написа Нгану в социалните мрежи:


Ако си мислиш, че може да се справиш с моето ниво на техника, то това е добре. Съгласен съм с теб за това, че няма какво повече да доказваш в полутежка категория. Съгласен съм също, че битката трябва да бъде за торби пари. Аз го искам и ти го искаш. Нека го направим.

В своята последна битка Нгану прегази Розенструик за 20 секунди миналия уикенд. Джоунс от своя страна защити титлата с трудна победа над Рейес в началото на годината.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес