Зареждане

Нгану и Жакаре Соуса подкрепиха Джон Джоунс

Нгану и Жакаре Соуса подкрепиха Джон Джоунс
Публикувано на: Март 30, 2020 в 08:32 ч
Много от бойците решиха да се присмиват на Джон Джоунс и да му се подиграват, след като го арестуваха преди няколко дни. "Bones" отнове беше пиян зад волана и сега го грози сериозно наказание. Шампиона в полутежка категория може да се раздели за пореден път с титлата си, а претендентите в категорията вече започнаха да точат зъби за неговия пояс.

Това ще е най-малкия проблем на Джоунс, защото той ще трябва да се изправи и пред съда, а неговото минало не е розово. И докато всички го критикуват, то Франсис Нгану и Жакаре Соуса решиха да покажат съпричастност към своя колега и призоваха феновете да не го критикуват толкова сериозно. Ето какво написаха двамата в социалните мрежи:


Нгану: Смешно е да гледаш как хората полудяват по това, което се случи с Джон Джоунс. Очевидно е, че той трябва да се стегне. Не го защитавам, но не трябва да хвърляте камъни по него, сякаш всички сме перфектни. Надявам се, че това момче ще се върне там, където трябва - да забавлява света. 

Жакаре: Всички говорят за това, което е направил Джоунс. Ако го е направил, то тогава той вече си плаща. Никой не знае за битките, които той води вътре в себе си. Бъдете съпричастни към хората.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес