Зареждане

Нейт Диаз с документален филм: Hit Em Up

Нейт Диаз с документален филм: Hit Em Up
Публикувано на: Юни 7, 2023 в 06:34 ч
Бившата звезда на UFC Нейт Диаз е обект на нов документален филм, който разказва за възхода и разочарованията, свързани с него.

Нейт Диаз напусна дългогодишния си работодател след 15 години, които започнаха като част от дългогодишната риалити поредица на промоутъра "The Ultimate Fighter". По време на десетилетие и половина Диаз спечели любовта на феновете по цял свят заради подхода си към бойната игра. Сега уникалната личност на Диаз е обект на нов документален филм, озаглавен "Hit 'Em Up", продуциран от Pineapple Dojo MMA.


В документалния филм, към който се присъединява американският стендъп комик Шейн Гилис, участват известни личности от света на смесените бойни изкуства, сред които "King" Боби Грийн, Люк Рокхолд и Джо Роугън. Уникалният документален филм е приветстван и като визуално и слухово преживяване, тъй като включва музика от някои от най-големите имена в бранша, включително Кендрик Ламар, Франк Оушън, Sublime и покойния велик Тупак Шакур.

Досегашната история на Нейт Диас

Нейт Диаз дебютира в промоцията UFC през 2007 г., побеждавайки Мани Гамбурян и ставайки победител в петия сезон на "Ultimate Fighter". След като печели договора си, Диаз си проправя път в леката категория, като се изправя срещу някои от най-големите имена в историята на дивизията, сред които Грей Мейнард, Клей Гуида, Мелвин Гилард, Таканори Гоми, Доналд "Cowboy" Сероне, Джим Милър, Рафаел дос Аньос, Бенсън Хендерсън, Антъни Петис и Тони Фъргюсън.

Най-забележително е, че през 2016 г. Диаз се изправи срещу ирландската мегазвезда Конър Макгрегър, като нанесе на бившия световен шампион в две дивизии първото му поражение в октагона на UFC 196. Двамата се срещнаха отново пет месеца по-късно, като Макгрегър изравни резултата със съдийско решение. За съжаление, до трети двубой така и не се стигна, но и двамата бойци са убедени, че третата среща ще се състои, преди някой от тях да окачи ръкавиците си завинаги.

Очаква се Нейт Диаз да направи своя професионален боксов дебют на 5 август, когато ще се бие с "The Problem Child" Джейк Пол в American Airlines Center в Далас. След като постигне успех на ринга, се твърди, че Диаз ще се стреми към завръщане в октагона.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес