Зареждане

Непобеден шампион в лека категория подписа с UFC и предизвика Tony Ferguson

Непобеден шампион в лека категория подписа с UFC и предизвика Tony Ferguson
Публикувано на: Ноември 12, 2019 в 10:33 ч
Непобеденият шампион в лека категория на M-1, Roman Bogatov (10-0 MMA, 0-0 UFC)  е подписал договор с UFC. Новината за неговия трансфер беше споделена от M-1, а малко по-късно и от Bogatov в социалните мрежи. Все още няма дата и опонент за първата битка на 28-годишния шампион, но той има големи планове за себе си. Roman печели 6 от победите си с приключване и обича да събмитва своите опоненти.

През 2017 година той дебютира в M-1 и печели 5 поредни победи, след които идва шанс за титлата. През септември миналата година той става шампион с победа над Rubenilton Pereira след 5 рунда битка. В своите 2 последни битки той защити колана с победи с приключване над Michel Silva и Mickael Lebout.

Миналата година UFC и M-1 Global подписаха споразумение, което позволява на шампионите в M-1 да отидат в UFC и явно Bogatov се възползва. Така той ще се присъедини към другите бивши шампиони на M-1, които отида в UFC, а те са: Movar Evloev, Nate Landwehr, Bruno Silva и Khadis Ibragimov. Веднага след подписа с Roman предизвика Tony Ferguson и го призова да чака за битка:


Подписах договор с UFC. Tony Ferguson, чакай ме. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес