Зареждане

Непобеден шампион от Дагестан предизвика Стипе Миочич

Непобеден шампион от Дагестан предизвика Стипе Миочич
Публикувано на: Август 22, 2020 в 08:55 ч
Непобеденият шампион на PFL в тежка категория Али Исаев иска да се присъедини към UFC и да премери сили със Стипе Миочич. 36-годишния боец от Дагестан е с рекорд 9-0 в ММА и нокаутира 4 от съперниците си. Миналата година Исаев спечели 4 битки в PFL, което го направи шампион в тежка категория на организацията и му донесе 1 милион долара.

Али е европейски шампион по борба и няма търпение да се върне в октагона. За съжаление от PFL не планират събития през 2020 година заради коронавируса, а това не му харесва. Исаев иска да бъде освободен, ако няма да се бие. Ето какво сподели непобедения шампион в интервю за RT Sport:


Тренирам в Дагестан с моя треньор, който ме подготви за всички битки. Поддържам форма, за да съм готов, когато се обадят. Постоянно тренираме, за да сме във форма, защото няма как за два месеца да влезеш във форма за бой. Наскоро помогнах на Магомед Исмаилов в тренировките по борба. Двамата се знаем от дълги години. Реших да му помогна, защото битката му беше в тежка категория, а аз съм по-тежък от Александър Емеляненко. Все още не са отворили всички зали при нас. 

Има няколко отворени, но не пускат, без да си с отрицателен тест за коронавирус. Скоро ще стана на 37 години и искам да се бия. Искам от PFL да ме освободят, ако не ми дадат битка, защото мога да се бия на други места. Не искам дълги почивки, а битки. Много бих искал да отида в UFC, ако PFL ме пуснат. С удоволствие ще се бия с най-добрите им бойци. Ще се бия с всеки при тях. Ще бъде чест за мен като шампион от PFL да се бия със Стипе Миочич. За мен всички бойци са еднакви. 

Да, UFC имат повече пари, но всички клетки са еднакви и всеки тренира, за да покаже какво може. Няма слаба организация в САЩ. Там постоянно има чистки и оставят само най-добрите. Борбата е в основата на ММА. Когато един боец не може да се бори, то той изпитва затруднения и изразходва доста енергия. Точно заради това борбата е номер едно. Бореца решава къде ще се води боя. 

Защо и аз да не изгрея така, както го направи Чимаев ? Имам нуждните умения и хора, които ми помагат. Има време и за година или две може да стигна до титлата. Имам желание и се надявам да стане.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес