Зареждане

Neiman Gracie: Моето семейство се завръща, за да спечели златото

Neiman Gracie: Моето семейство се завръща, за да спечели златото
Публикувано на: Май 28, 2019 в 14:00 ч
Непобеденият член на легендарната фамилия Gracie, Neiman има шанс да стане шампион. Той ще се изправи срещу Rory MacDonald на Bellator 222, което ще се проведе на 14-ти юни в Медисън Скуеър Гардън. Битката между двамата ще бъде част от турнира на Bellator в полусредна категория. Neiman е с рекорд 9-0 в ММА и 8 от неговите победи идват чрез събмишън. Победата в тази битка ще превърне Neiman в първия Gracie, който успява да спечели златото в Bellator. Наскоро Gracie беше гост в Часът на ММА и сподели, че неговия триумф ще бъде един от многото бъдещи такива за фамилията:


В организацията има още членове от нашата фамилия. Имаме Khonry и Robson, които са мои братовчеди. Връщаме се в играта и ще грабнем златото. Видяхме как Kron успя да спечели първата си битка в UFC и хората веднага започнаха да говорят. Доста от феновете смятат, че Alex Caceres е слаб, но всъщност той е корав боец. Кой друг е успял да го победи с лекота в първия рунд ? 

Аз не съм човек, който обича насилието и не приличам на другите от фамилията. Аз избягвам да се бия на улицата, защото не искам да нараня хора, които не са бойци. Аз съм спокоен човек и не обичам траштолка. За мен всичко е просто бизнес. В края на краищата влизам в клетката, за да се състезавам и да победя. Искам да съм по-добър от моя опонент и да го победя, а не да го убивам.




Ще успее ли да победи ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес