Зареждане

Neil Magny оцени страйкинга на Santiago Ponzinibbio

Neil Magny оцени страйкинга на Santiago Ponzinibbio
Публикувано на: Ноември 19, 2018 в 11:55 ч
През изминалия уикенд, когато UFC дебютира в Аржентина, състезателят в полусредна категория Neil Magny се изправи в Октагона срещу местния Santiago Ponzinibbio.

В началото на срещата Magny успя да нанесе видима щета върху лицето на Ponzinibbio, като нещата изглеждаха обещаващи за него. Всичко обаче се обърна в последствие, като накрая Ponzinibbio отбеляза категорична победа в 4-тия рунд.

След като усети скоростта и техниката на Ponzinibbio, Magny има определено какво да каже. Той сподели как се чувства хем разочарован от своето представяне, хем изключително впечатлен от това, което неговият противник демонстрира.

"Мисля, че е видимо как ме ступа. Набит и разочарован."

"Не беше моята вечер. Имаше изключителна мощ в него. Без значение какъв удар ми вкарваше, все се чудех откъде е дошъл. Има много бързи и здрави удари. Да не говорим и за прецизността."

С тази загуба Magny прекъсна серията си от две победи - в последната си среща той надви Craig White, който се включи по заместване на контузения Gunnar Nelson. Преди това Magny отбеляза победа със съдийско решение срещу бившия притежател на временната титла, Carlos Condit - навярно една от най-силните му победи до момента.

Сега, вече с резултат 21-8, Magny ще трябва да преосмисли стратегията си, но все пак остава един от ключовите играчи в дивизията, с победи срещу бойци като Condit, Johny Hendricks, Hector Lombard и Kelvin Gastelum.

Мислите ли, че Ponzinibbio ще продължи с успехите и в топ 5 на полусредна категория?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес