Зареждане

Nate Diaz се провали на допинг тест и отпадна от UFC 244

Nate Diaz се провали на допинг тест и отпадна от UFC 244
Публикувано на: Октомври 25, 2019 в 01:33 ч
Голям удар получиха от UFC за предстоящото си събитие в Медисън Скуеър Гардън, което ще се проведе в началото на ноември. Днес Nate Diaz обяви, че се оттегля от главната битка, защото бил уведомен от USADA, че се е провалил на допинг тест.

Diaz трябваше да се бие срещу Jorge Masvidal за уникалната титла "най-лошо копеле" в UFC. Това обаче явно няма да се случи и Nate изригна с пост в социалните мрежи, който гласи следното:


Няма да мога да се бия в Ню Йорк следващия месец, защото ми казаха, че съм се провалил на допинг тест, като най-вероятно е заради замърсени добавки. Аз наричам това фалшиво, защото приемам само пълноценна храна или натурални хранителни добавки. Дори не ям месо! 

Няма да се бия, докато от UFC, USADA или там, който се ебава с мен не оправи нещата. Няма да играя тяхната игра и да мълча, както предложиха. Няма да им позволя да опетняват името ми и да ме наричат измамник. Скапани измамници. 

Не ми пука за някакви пари, пред моето наследство и достойнство. Няма да си мълча и да решавам проблемите след битката, както правят другите. Това е мамене. Аз съм най-истинското лошо копеле в играта. 


Masvidal веднага излезе с коментар и сподели, че Diaz е чист боец и е готов да се бие с него на 2-ри ноември. Jorge няма нужда от USADA, за да знае, че неговия опонент не ползва забранени препарати:

Nate Diaz, ти не си най-лошото копеле в ММА, аз съм. От друга страна, ти си едно от най-чистите копелета в играта. Знам, че името ти е чисто и нямам нужда от USADA, за да го разбера. Ще се видим на 2-ри ноември.

Не е ясно какво ще се случи, но от UFC имат резервен вариант. Те са платили на Leon Edwards да проведе тренировъчен лагер и той ще се включи като смяна, за да се бие с Masvidal, вместо Nate.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес