Зареждане

Nate Diaz: Искам реванш с Masvidal, но шибаняците ще ме накарат пак да се махна

Nate Diaz: Искам реванш с Masvidal, но шибаняците ще ме накарат пак да се махна
Публикувано на: Ноември 4, 2019 в 00:00 ч
Nate Diaz иска незабавен реванш с Jorge Masvidal, след като битката им беше спряна от доктор. Двамата се биха за титлата "най-лошо копеле" в Ню Йорк и битката им продължи три рунда, в които "Gamebred" доминираше и водеше по точки. След края на 3-тия рунд доктора влезе в клетката, за да провери аркадите, които Nate имаше и прецени, че битката трябва да бъде спряна.

Никой не беше доволен от този край на срещата и двамата веднаха изявиха желание за втора битка. За тяхно съжаление Dana White няма никакъв интерес да ги сбива отново, а това може да принуди Nate пак да отсъства от октагона. В момента единственото нещо, което Nate иска е реванш, но според него шибаняците от UFC ще го накарат отново да отсъства с години:


Много бих искал реванш и това е единственото нещо, което искам в момента. Цялото ми внимание е насочено към това. Виждам как шибаняците се задават и знам как работят нещата в тази игра. Президента беше в залата заради мен. Надявам се, че всички ще сме на едно мнение и ще работим заедно. 

Имам повече битки от всеки в UFC. Видях това, което Dana Whitе каза и усещам, че пак ще се махна за 3 години. Моя план е да им кажа да се чукат и се надявам, че ще се разберем. Аз създадох всичко това и се надявам, че пак ще се бием. Трябва да ме убиеш, за да ме спреш в клетката. 

С цялото ми уважение ще им кажа да се чукат. Този лекар ме изигра, защото първо каза, че всичко е наред, а след това спря битката. Ако Masvidal е най-лошото копеле, то тогава не трябва да приема това за победа. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес