Зареждане

Nate Diaz: Аз съм най-добрия след Jon Jones

Nate Diaz: Аз съм най-добрия след Jon Jones
Публикувано на: Август 13, 2019 в 09:25 ч
Nate Diaz не се е бил от 3 години, но това не пречи на неговото самочувствие. Nate ще се завърне в клетката този уикенд, за да се изправи срещу Anthony Pettis в подглавната битка на UFC 241. Diaz е с рекорд 19-11 в ММА и печели само 3 от последните си 7 битки, но въпреки това смята, че е в топ 3 на най-добрите бойци в света.

Nate вярва, че е втори след Jon Jones, въпреки своето отсъствие и този уикенд ще може да го докаже срещу атрактивен бивш шампион, какъвто е Pettis. В своите последни 10 битки Nate печели 8 бонуса, което само по себе си говори много и той се е готвил здраво през изминалите години, за да се завърне триумфално:


Точно сега аз съм в топ 2 на най-добрите бойци. Все още съм в топ 3 и мисля, че съм след Jon Jones. Всичко това е така, въпреки че не съм се бил то 3 години. Не ми трябва да се бия, защото мога само да кихна и всички знаят за това. През последните 3 години съм тренирал повече, отколкото другите бойци, които се бият. 

Тренировките са моето хоби. Живеех в тренировъчен лагер, без да имам битки и нещо трябваше да се случи. Те не са на моето ниво. През цялото това време се борех срещу организацията. Можех да правя много други различни неща, но моето желание беше да се завърна в клетката. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес