Зареждане

Нагласен ли беше мача Джоунс vs Ган? 'Така изглеждаше'

Нагласен ли беше мача Джоунс vs Ган? 'Така изглеждаше'
Публикувано на: Март 22, 2023 в 15:00 ч
Колби Ковингтън не беше много впечатлен от голямото завръщане с победа на Джон Джоунс в UFC 285 по-рано този месец.

Изглеждаше сякаш „Bones” Джоунс никога не е спирал с битките при завръщането си в октагона срещу Сирил Ган в неговия дебют в тежка категория. Бившият крал в полутежка категория победи с лекота французина, отбелязвайки задушаване с гилотина в първия рунд за малко повече от две минути.

Мнозина са съгласни, че Джоунс е един от най-великите на всички времена - ако не и най-великият. Междувременно многогодишният претендент в полусредна категория и бивш съквартирант в колежа на Джоунс, Ковингтън, е малко подозрителен за това как се развиха нещата.

„Изглеждаше така сякаш Сирил беше уплашен“, каза Ковингтън. „Уплашен от момента, имаше твърде много напрежение, страхуваше се. Дори не трябваше да е там онази вечер.

Честно казано, изглеждаше, че е нагласено“, добави той. „Изглеждаше точно сякаш битката беше уредена. Може би братята на Джон Джоунс са отишли във Франция и са казали на Сирил, че ще му платят под масата, за да се даде лесно, защото наистина така изглеждаше."

 
Победата на Джоунс незабавно го изстреля обратно на върха на официалния списък на UFC за паунд фор паунд, изпреварвайки скорошните шампиони Ислам Махачев и Александър Волкановски.

Въпреки несигурността на Ковингтън по отношение на легитимността на победата, "Chaos" не се оплаква, че Джоунс си връща това място.

„Вероятно така би трябвало да бъде“, каза Ковингтън. „Той никога не е губил битка в Октагона. Той има една загуба с дисквалификация, но работата му определено говори много повече от постиженията на Ислам Махачев. Той дори още не е защитил титлата си, така че няма спор относно това.”

Очаква се Ковингтън да бъде следващият на опашката за титлата в полусредна категория, която се е при Леон Едуардс.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес