Зареждане

Муслим Салихов: Чимаев може да победи Камару Усман

Муслим Салихов: Чимаев може да победи Камару Усман
Публикувано на: Юли 15, 2022 в 04:00 ч
Руският ММА боец на UFC Муслим Салихов оцени шансовете на Хамзат Чимаев да спечели титлата на UFC, като победи Камару Усман.

Чимаев все още не е научил името на следващия си опонент в UFC. Не толкова отдавна президентът на американската промоция Дейна Уайт каза, че сега UFC не може да му предложи битка, но работи по този въпрос. В същото време самият Хамзат наскоро заяви, че би искал да се бие с Алекс Перейра. 

Общо Хамзат има 11 битки в смесените бойни изкуства, като в 10 от тях печели с приключване. За последно Хамзат победи Гилбърт Бърнс в здрав бой през април тази година. Салихов ще се бие този уикенд с Ли Джинлианг, който беше удушен от Чимаев.

Муслим вярва, че Хамзат има шанс срещу Усман, защото е мощен и едър.

„Вярвам, че Чимаев може да победи Усман. Не казвам, че ще спечели на сто процента, но шансове има. Хамзат има много добра борба и контрол на пода, а в изправено положение победи Бърнс. 

Мисля, че стилът на Хамзат е неудобен за Усман. Чимаев е мощен и едър. Няма да е толкова лесно за Усман да го контролира на мрежата“, цитираха думите на Салихов от RB Sport.

Може ли Чимаев да бие Усман ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес