Зареждане

Мокаев предизвика Ройвал за октомври! Дава му заплатата си, ако загуби

Мокаев предизвика Ройвал за октомври! Дава му заплатата си, ако загуби
Публикувано на: Април 22, 2023 в 10:00 ч
Мохамед Мокаев се изправи срещу Джафел Фильо в битка на UFC 286, което се проведе през март.

Фильо хвана Мокаев с ключ на коляното в рунд 3, причинявайки сериозна контузия на 22-годишният боец. Мокаев не се предаде и спечели двубоя с чрез събмишън. Разкъсването, което той получи причинява силна болка, ограничена подвижност и слабост.

Сега Мохамед показва, че не се плаши от контузиите и търси шанс да напредне в класацията. Той се прицели в Брандън Ройвал, който е в серия от победи и заема 4-то място в категория муха.

Това би било голям скок в ранглистата за Мохамед, като се има предвид, че Мокаев иска да скочи от номер 12 на номер 4. Мокаев предложи заплата си на Ройвал в замяна на приемането на двубоя през октомври в Абу Даби.

Мохамед сподели, че ще даде на Ройвал своите 38 000 долара. Брандън не беше надъхан от тази оферта и сподели, че е близо до шанс за златото. Той отказа офертата на Мокаев, защото щял да прибере 6-цифрена сума в следващата си битка.

Ройвал пише, че Мокаев е борец, който не нанася никакви щети на опонентите си. Той се присмя на Мохамед, че неговите опоненти излизат от битката с него по-здрави, отколкото преди битката.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес