Зареждане

Мохамед Мокаев с трудна победа над Алекс Перес

Мохамед Мокаев с трудна победа над Алекс Перес
Публикувано на: Март 3, 2024 в 00:32 ч
Мохамед Мокаев записа трудна победа над Алекс Перес.

Двамата се биха в главната карта на събитието UFC Vegas 87, което се провежда в Лас Вегас. Битката им беше част от категория муха. Мокаев не се представи много силно, но се оправда, че бил болен. В първия рунд Мокаев беше с една идея по-добър от Перес, който впечатли с добра защита от събарянията на дагестанеца.

В края на рунда Мохамед свали Перес на земята и го засипа с удари до мрежата. Така той си подсигури спечелването на рунда. Втория рунд беше доста равностоен. Мокаев имаше предимство в граплинга, но не успяваше да събори Алекс, който до момента беше спрял 10 от 12-те опита за събаряне от Мохамед.

Двамата разменяха и удари в стойка, но повече се случи в граплинга помежду им. В третия рунд отново имаше повече граплинг. Мокаев осигури само 3 събаряния от 18-те си опита през цялата битка. Алекс впечатли със защитата си, но не показа, че заслужава победата. Срещата стигна до решение, което беше за Мокаев - (29–28, 29–28, 29–28)    

С тази победа Мокаев вече е с рекорд 12-0-1 в ММА и 6-0 в UFC. Той си пожела битка за титлата с Алешандре Пантожа през май в Бразилия. Перес навлиза в серия от 3 поредни загуби.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес