Зареждане

Мним клошар преметна боец на UFC

Мним клошар преметна боец на UFC
Публикувано на: Август 5, 2022 в 16:00 ч
Изгряващата звезда на UFC в полутежка категория Джамал Хил е станал жертва на мним клошар.

31-годишният Хил давал пари на клошар в рамките на месец и половина. Джамал му дал близо 200 долара, но един ден разбрал, че е измамен от просяка. Хил бил на път да вземе свой приятел и видял как въпросният клошар се качва в своя автомобил след работния ден.

Наскоро Джамал се пусна на живо в социалните мрежи. По време на предаването Хил и неговия екип обикаляха улиците на Лас Вегас. Те се натъкнаха на просяк, който търси пари, а това породи спомени в съзнанието на звездата.

"Лудостта на Вегас е, че виждаш такива хора навсякъде. Нещо такова ми се случи у нас. Има един възсрастен мъж, който паркира колата си няколко улуци по-далеч. Виждал съм го, защото му давах пари. 

Давал съм му по 5 или по 20 долара от време на време. Един ден отидох да взема приятел и видях как този клошар се качва в колата си. Той проси и взема пари, като по този начин прецаква хората, които наистина са в нужда. 

Успя да вземете от мен 100-200 долара в рамките на месец - месец и половина. Ако всеки му дава по долар, тогава може да заработва по 300 долара на ден. 

Това са чисти пари, които са без данъци.", сподели Хил по време на живо в социалните мрежи.

Вие ставали ли сте жертва на мними просяци ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес