Зареждане

ММА мениджър получи само 36 месеца пробация за педофилия

ММА мениджър получи само 36 месеца пробация за педофилия
Публикувано на: Септември 15, 2022 в 05:00 ч
Кайл Столц, ММА мениджър и основател на Janus Sports & Entertainment получи присъда, след като беше арестуван в операция под прикритие, насочена към педофили по-рано тази година. 

През декември няколко оперативни групи в Невада, включително оперативната група на ФБР за трафик на хора в Южна Невада, арестуваха 9 заподозрени по подозрение за примамване на непълнолетно лице за извършване на секс. 

Двудневната операция под прикритие „Декемврийски дъжд“ включваше агенти и детективи от столичното полицейско управление на Лас Вегас, Специалната група за интернет престъпления срещу деца в Невада, Специалната група за експлоатация на деца на ФБР и Специалната група за трафик на хора на ФБР в Южна Невада. 

Работещите под прикритие се представяли за деца онлайн и си уговаряли среща, след като възрастните заподозрени поискали секс. Всички заподозрени бяха арестувани и изпратени в центъра за задържане на окръг Кларк. 

Сред арестуваните е 42-годишният Кайл Столц. Той е известен с това, че беше мениджър на ММА бойци като Лиз Кармуш и Пейдж ВанЗант. Първоначално Щолц беше осъден на 48 месеца затвор, но след като се съгласи с множество уговорки, тази присъда беше отменена и оттогава той получи пробация от 36 месеца. 

Присъдата на Столц беше повлияна до голяма степен от признаването на вина и съгласието му с широк набор от ограничения. Столц също трябваше да плати $3,447.85 и да се регистрира като педофил, който трябва да бъде под „наблюдение през целия живот“, както съобщава News 3 Las Vegas. 

Справедлива ли е присъдата ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес