Зареждане

ММА боец влезе в затвора, след като опита да запали жена си

ММА боец влезе в затвора, след като опита да запали жена си
Публикувано на: Август 18, 2022 в 11:00 ч
Окръжният съд в Бънбъри, Австралия осъди ММА боеца Джон Матю Дарч на 3 години затвор заради опит за убийство.

На 26 октомври миналата година две деца, на 1 и 3 години, гостуват в домакинство в Западна Австралия, докато баща им предприема ужасяващо нападение срещу майка им. Дарч, който има татуировка със свастика на гърдите си е реагирал бясно, след като жена му отказала да си легне.

Инцидентът е станал, докато двамата са пиели край огъня пред дома им. След като исканията му бяха отхвърлени, Дарч рита и удря жена си, докато тя е на земята. Дарч вади туба с бензин и залива своята съпруга, докато тя лежала опасно близо до пламъците.

В същото време, когато заплашва да я изгори жива, Дарч е чут от съседите да говори, че безпомощната жена е „скапана майка“. Въпреки грозната атака Дарч беше осъден само на три години зад решетките и може да бъде освободен условно още следващата година.

След като беше наложена ограничителна заповед за семейно насилие, съпругата на Дарч се разведе с него. Заради нападението се съобщава, че тя е страдала от депресия и безсъние.

В съда адвокатът на Дарч настоя, че действията на клиента му са резултат от „променящи съзнанието“ психотропни лекарства, които се приемат за психичните му проблеми, като едновременното пиене на алкохол води до „яростта“.

По време на произнасянето на присъдата съдия Дейвид Маклийн отбеляза, че Дарч трайно е „унищожил“ семейството си чрез „безразсъдното пренебрежение“, което е показал към безопасността на жена си и двете си деца.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес