Зареждане

ММА боец спука от бой и удуши аматьор от улицата

ММА боец спука от бой и удуши аматьор от улицата
Публикувано на: Септември 25, 2021 в 00:00 ч
Наскоро смелчага, за когото се твърди, че бил елитен уличен боец реши да премери сили с ММА боец. Двамата се срещнаха в зала и се сблъскаха пред много хора, които се бяха събрали да ги гледат. Видеото от битката, или ако трябва да сме точни побоя стана хит в социалните мрежи.

Уличния боец е по къси червени гащета и без тениска. Той го раздава доста тежко и няма търпение да започне битката. ММА боеца е с ръкавици и черна тениска, а аматьора от улицата влиза в боя без ръкавици. Такива и не му трябват, защото той не успява да направи нищо.

Битката започва и аматьора започва да се репчи, но отнася ритник в брадичката. Последва и ритник в коляното от ММА боеца, който праща на земята аматьора. ММА боеца се нахвърля върху него с брутални попадения и удари с коляно.

Секунди по-късно аматьора е свален на земята и става жертва на тежък граунд енд паунд. Той успява да се изправи, но ММА боеца го заключва с гилотина и пак го събаря. Аматьора отказва да се предаде и изпада в безсъзнание, което довежда до край на този побой.

След края на битката ММА боеца не показва никакво уважение и дори вкарва удар на своя съперник, който по това време е в странанта на сънищата. Ето видео от този експеримент:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес