Зареждане

ММА боец даде урок на крадец, набил и ограбил 70-годишен дядо

ММА боец даде урок на крадец, набил и ограбил 70-годишен дядо
Публикувано на: Август 6, 2022 в 05:00 ч
Освободен въоръжен крадец получи урок наскоро, след като отнесе бандитизма си в калифорнийска зала и предизвика „много по-малък мъж“.

През последните седмици и месеци видяхме цял набор от карма, раздадена в тренировъчни съоръжения. Обикновено това включваше онлайн тролове, които се опитват да подкрепят издръжливостта си на клавиатурата вътре на ринга.

Станахме свидетели на това как шампионът на IBF в категория муха Съни Едуардс наказа някои потребители на Twitter, както и на UFC бойците Кевин Холанд и Крис Къртис, които унижиха тролове от социалните мрежи.

В скорошен видеоклип, качен в Инстаграм от Train 4 Life Center, който рекламира тренировки по бойни изкуства, фитнес и хранене, може да се види едър мъж без риза на име Омари Гарланд, който се боксира със значително по-дребен индивид.

От фитнес залата разкриват, че Гарланд е влязъл по собствено желание и избрал да „заплаши“ най-дребния боец в съоръжението.

За нещастие на Гарланд, той избира Terrance „Wrong Turn“ Saeteurn, който отбеляза нокаут при дебюта си под банера на A-1 Combat на Юрая Фейбър през май, след като направи 8-1 като аматьор.

Гарланд не може да смогне на темпото на Saeteurn и решава да иска тайм аут в 1-вия рунд с 1:30 оставащо време на часовника. Омари вади късмет, че ММА боеца отказва да послуша своите съотборници, които го призоваваха да го пребие.

Хората от фитнес залата отбелязват, че са открили повече контекст и информация за лицето, което безцеремонно е влязло в съоръжението. Оказва се, че Гарланд неотдавна е бил освободен от затвора след арест от полицейското управление на Феърфийлд.

30-годишният чернокож мъж е задържан, след като е ударил с пистолет възрастен 70-годишен мъж, като е откраднал телефона му. Нападението и грабежът, извършени на 7 юли, са заснети от камерата на звънеца на жертвата.

След като внася гаранция от 45 000 долара на 8 юли, Гарланд е  освободен преди датата за заставане пред съда. Ето видео от грабежа на Гарланд, както и урока, който получава в залата:


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес