Зареждане

Младоженец заряза булката, за да гледа битката на Khabib

Младоженец заряза булката, за да гледа битката на Khabib
Публикувано на: Септември 11, 2019 в 08:00 ч
Качил: DoloR
Миналия уикенд Khabib Nurmagomedov защити титлата си в лека категория с победа над Dustin Poirier. Двамата се биха в главната битка на UFC 242 в Абу Даби и "The Eagle" победи със събмишън. Това беше 28-ма поредна победа за него и той остана непобеден. Битката на шампиона от Дагестан привлече доста внимание и беше гледана от хора по цял свят.

След своята победа над Conor McGregor, Nurmagomedov стана голяма звезда и това си личи от заплатата, която взе след битката си в столицата на Обединените арабски емирства. UFC не са фенове на големите заплащания на бойците, но не жалят средства, за да правят щастливи звездите, които им носят приходи, а в момента дагестанеца е такaва.
 

Има запалени фенове на ММА, които са готови на всичко, за да гледат събитие, което чакат с интерес. Има и такива, които са прекалено запалени и дори са готови да оставят булката в деня на сватбата си, за да не пропуснат своя любимец в клетката.

Един смечлага реши да остави своята булка, за да гледа Khabib, но със сигурност тя ще намери начин да му отмъсти. Съветваме ви да планувате внимателно датата за вашата сватба, за да нямате проблем, каквито ще има този хардкор фен на ММА:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес