Зареждане

Мишел Перейра доминира над Санчез, но загуби с дисквалификация

Мишел Перейра доминира над Санчез, но загуби с дисквалификация
Публикувано на: Февруари 16, 2020 в 06:03 ч
Ветеранът Диего Санчез и атрактивният бразилец Мишел Перейра споделиха клетката в подглавната среща на UFC Fight Night 167, което се проведе в Рио Ранчо, Ню Мексико. Битката между двамата беше чакана с нетърпение от феновете, но за съжаление завърши по разочароващ начин. Перейра успя да доминира над своя опонент и го наказваше с ритници в тялото и колена. Всичко по-добро в срещата беше на страната на Мишел, който през цялото време пресираше, а Санчез не приличаше на себе си.

Бразилеца успя да свали няколко пъти Диего на земята и го нарани с тежки удари, но въпреки това Диего успяваше да продължи. Без съмнение Перейра спечели първите два рунда и по всичко личеше, че води и в третия, докато не вкара непозволен удар с коляно. Мишел натисна Санчез и го свали на земята, но не прецени ситуацията и вкара непозволен удар.

Рефера спря срещата и повика лекар, за да прегледа Санчез. Доктора прецени, че Диего може да продължи, въпреки че имаше аркада на челото. Санчез обаче е опитен ветеран и знаеше, че ще победи с дисквалификация. Няколко пъти рефера го попита дали иска да продължи, а Санчез сподели, че не може да продължи и така срещата беше спряна и той победи с дисквалификация в средата на 3-тия рунд.

Това решение на Диего доведе до жестоки критики по негов адрес в социалните мрежи, защото той със сигурност щеше да загуби с решение. С победата Диего се връща на победния път, а Перейра навлиза в серия от 2 поредни загуби.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес