Зареждане

Миша Тейт за Харисън: Свалянето на килограми ще я изсуши

Миша Тейт за Харисън: Свалянето на килограми ще я изсуши
Публикувано на: Януари 30, 2024 в 11:00 ч
Бившата шампионка на UFC в категория петел Миша Тейт е скептична относно дебюта на Кайла Харисън в UFC. Наскоро беше обявено, че Харисън е подписала с лигата на Дейна Уайт. Тя ще дебютира на UFC 300, което ще се проведе през април в Лас Вегас.

Изненадващо беше това, че тя ще се бие с Холи Холм в категория петел. В миналото Харисън се състезаваше в лека категория и в категория перо. Тя беше шампионка на PFL, но не се е била в категория петел.

Тейт има голямо уважение към постиженията на Харисън, но е скептична за бъдещето й в новата категория. Дейна Уайт увери, че Кайла може да свали килограмите за категория петел, но Тейт вярва, че свалянето на килограми ще я изсуши.

Миша прогнозира, че Холи ще се справи с Харисън в Лас Вегас.

"Когато видях, че битката им ще бъде в категория петел, бях шокиранa. Кайла Харисън се молеше за лека категория в PFL. Тя получи тази категория и си мислех, че е страхотна. Тя беше прекрасна. 

Знам, че е сваляла до лимита за категория перо. Мисля, че вече й беше трудно. Също така мисля, че свалянето на килограми за категория петел ще я изсуши. Това не е най-добрият ход от нейна страна.

Говоря от опит, защото когато свалих до категория муха, имах добра подготовка, но просто не се бих според силите си. Любопитна съм да видя как ще се справи Кайла, особено срещу някой като Холи, която е страхотна в стойка.

Вълнувам се за Кайла. Радвам се, че минава през UFC. Мисля, че ще бъде много добре за нея, но ако ме питате кой ще спечели тази битка, бих заложила парите си на Холи.", сподели Тейт.

Ще успее ли Холм да бие Харисън ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес