Зареждане

Mirsad Bektic: Побеждавам Renato Moicano и ставам претендент за титлата

Mirsad Bektic: Побеждавам Renato Moicano и ставам претендент за титлата
Публикувано на: Ноември 14, 2018 в 00:23 ч
Mirsad Bektic се изправя срещу Renato Moicano на събитието UFC 231, което ще се проведе на 8-ми декември в Канада. С контузията на Frankie Edgar погледите са насочени към битката между Bektic и Moicano и всички смятат, че победителя ще стане претендент за титлата. Такова е мнението и на Bektic, който е уверен, че при победа на UFC 231 става претендент:


Мисля, че с всяка изминала битка и с всяко мое представяне отправям послание към всички и показвам, че имам потенциал и умения. Рядко чувам някой да ме предизвика и това е с причина. Мисля, че статистически съм лоша битка за всеки един в категорията. Всичко зависи от тайминга и по всичко личи, че аз имам такъв. За мен е страхотна възможност да се бия срещу Moicano, който е топ опонент. 

При победа над боец като него, който е побеждавал доста добри бойци мисля, че отново ще отправя послание. И двамата имаме много сходни статистики и вярвам, че ако го победя това ще установи моята позиция в класирането и ще стана претендент за тилтата в категория перо.


Mirsad е под номер 8 в категорията, а неговия опонент Moicano е номер 4. Много вероятно е победителя от тази битка да стане претедент за титлата. Наскоро стана ясно, че Moicano ще бъде използван като резервен вариант за главната битка на събитието между Holloway и Ortega.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес