Зареждане

Миочич: Контузията ми пречи да пенсионирам Кормие

Миочич: Контузията ми пречи да пенсионирам Кормие
Публикувано на: Май 12, 2020 в 09:07 ч
Шампионът в тежка категория Стипе Миочич за пореден път сподели, че ще се бие с Даниел Кормие. В последно време "DC" е загубил всякакво търпение и не спира да дава зор за битка. Това повлия и на Дейна Уайт, който застана зад Кормие и се закани, че ще отнеме титлата от Миочич. Кормие изяви желание да се бие за вакантния пояс срещу Франсис Нгану, но това няма да стане, защото Миочич не планира да се разделя със златото си.

В своя акаунт в социалните мрежи шампиона сподели, че в момента работят по дати за трилогията. Стипе не е доволен от това, че контузията му пречи и ако не е била тя, то отдавна да е пенсионирал своя съперник. Ето какво написа Стипе:


Вече ви казах, че ще се бия с Кормие. Той просто обича да вдига шум. Хората от моя щаб работят, за да се разберем за дата и локация с UFC. Имам цели 5 пояса вкъщи. Ако нямах разкъсана ретина, щях вече да съм се бил с Кормие и да съм го пенсионирал.

В живота всичко се връща и сега Кормие опитва от своето собствено лекарство. Той отказваше да даде реванш на Миочич, след като го победи първия път. Малко над година Даниел размотаваше Миочич и чакаше битка с Брок Леснар. В крайна сметка двамата направиха втора битка през август миналата година и Миочич го нокаутира.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес