Зареждане

Милош Яничич отказа мача с Живко Стоименов

Милош Яничич отказа мача с Живко Стоименов
Публикувано на: Юни 22, 2020 в 19:04 ч
Един от най-активните бойните атлети у нас, Живко Стоименов, трябваше да направи първата си битка след пандемията от коронавирус през юли. Той имаше насрочен двубой в една от най-големите сръбски ММА организации Megdan Fighting Championship, където трябваше да се бие с Милош Яничич от Черна Гора.

Днес стана ясно обаче, че Милош е отказал битката без да даде конкретна причина за това.

“Днес моя мениджър Брако Ташич ми звънна и ми съобщи, че Милош Яничич е отказал мача без конкретно обяснение," сподели Живко за MMA.BG.

"Разочарован съм, защото положихме доста усилия с моите треньори и поне да беше казал защо не иска да се бие... за мен това не е коректно и не е мъжкарско. Не знам дали се е уплашил или не, но поне излез и кажи причината!

В момента това, което имам като информация е, че ще ми предложат нови опции за опоненти в следващите дни. За момента нищо не е сигурно и чакаме.

Имам и други предложения от други вериги, така че ще видим какво ще стане."

Живко, който е със статистика 12-3, записа изключително силна 2019-та година с 6 професионални ММА битки. 2020-та обаче не започна добре заради пандемията, която на практика блокира всички спортни мероприятия по цял свят.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес