Зареждане

Mike Winklejohn разсипа Cerrone след UFC Denver

Mike Winklejohn разсипа Cerrone след UFC Denver
Публикувано на: Ноември 12, 2018 в 09:40 ч
Феновете на спорта просто избухнаха, когато разбраха, че Cerrone ще се бие с Mike Perry в подглавното събитие на UFC Fight Night 139.

Все пак и двамата се славят с нокаутита и мощта си.

Срещата стана още по-интересна след като се разбра и че Cerrone се е скарал сериозно с Mike Winklejohn.

Cowboy обвини бившия си треньор, че залата им гонела парите, а не лоялността през последните години.

Всичките изговорени глупости преди битката единствено привлякоха вниманието на хората към нея, тъй като Mike Winklejohn всъщност присъстваше в ъгъла на противника на Donald, Mike Perry.

Въпреки че трябваше да се бие срещу бивш съотборник пред неговите сънародници, Donald отново успя да се справи със ситуацията и отбеляза победа със събмишън в първия рунд.

Cowboy заключи противника си с армбар и след като подсили захвата си, успя да накара Perry да се откаже. Той даже счупи ръката на опонента си докато се опитва да спечели битката.

24 часа след загубата на Perry, неговият треньор, Mike WInklejohn се включи с тежки думи по адрес на Cerrone.



"Къде беше Cerrone през последните 10 години? Никакъв го нямаше. Не идваше да тренираме. Даже не ползваше Greg Jackson за последните си две битки. Когато идваше, взимаше само спаринг партньори и си ги водеше в ранчото. Никаква работа не вършеха. Момчетата стояха там, тренираха и после падаха."

"Всеки собственик на зала би сметнал, че такъв 'плевел' трябва да бъде отстранен. И го направихме. Няма драма вече в залата ни. Щастливо място е. И аз съм щастлив. Наистина ми се иска Perry да не го беше повалял. Все пак, ако имате опит и искаш да тренирате с най-добрите и да си помагате с атлети като Jon Jones, Holly Holm, Michelle Waterson, Devin Clark, Bevon Lewis, Carlos Condit, Siyar (Bahadurzada), John Dodson и много други - добре дошли сте."

"Ако обаче се радвате на простотиите на Cerrone, това вече е странно."

Предстои да разберем и отговора от страна на Donald Cerrone, но такъв със сигурност ще има.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес