Зареждане

Mike Perry: Vicente Luque ми вкара вкусно коляно

Mike Perry: Vicente Luque ми вкара вкусно коляно
Публикувано на: Август 13, 2019 в 10:49 ч
Mike Perry показа голямо сърце, издръжливост и желание за победа на събитието, което се проведе миналия уикенд в Уругвай. "Platinum" сподели клетката с Vicente Luque и двамата си спретнаха оспорвана битка, която според мнозина Perry спечели, но съдиите дадоха победата с раздвоено решение за бразилеца.

Mike си тръгна от битката с брутално счупен нос, който за щастие е опериран успешно и той ще може да се върне в клетката, след като се възстанови. Perry печели само 2 от последните си 6 битки, но винаги дава всичко от себе си в търсене на победата. Вече минаха няколко дни от събитието, а Mike е по-добре и реши да сподели мнението за двубоя:


Мечтата е да бъда запомнен. Искам да бъда забавен, харизматичен, силен, куражлия, смел, способен, невероятен. Luque ми вкара едно доста вкусно коляно. Изискват се двама, за да спечелиш бонус за битка на вечерта. 

Благодаря за бонуса, но нямаше нужда да правиш лицето ми такова. Прокълнат съм с тази брада и не могат да ме нокаутират. Трябваше да държа високо гарда. Понякога един значителен удар е достатъчен. Последното, което ще кажа за тази битка е това, че не са записали моето събаряне. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес