Зареждане

Mike Perry към троловете: Ще ви убия и ще ви излежа

Mike Perry към троловете: Ще ви убия и ще ви излежа
Публикувано на: Септември 15, 2018 в 23:28 ч
Мike Perry и Cowboy Cerrone влизат в клетката на 10 ноември в Колорадо. Нещата между тях доста се нажежиха, защото Cowboy Cerrone и Jackson Wink MMA се разделиха и Cerrone беше доста критичен към залата и треньорите. Това не се хареса на Perry и той сипеше закана след закана към Cowboy, но си навлече гнева на неговите фенове, които не спират да го подиграват.

Преди време Perry пусна видео обръщение към тях и каза, че му лазят по нервите и ще ги пребие. Явно проблемите му с тези тролове, както ги нарича Mike продължават и той вече е решил, че ще ги избие и след това, ще ги излежи в затвора:

Наскоро си говорих с едни момчета от Англия, които ми казаха, че не трябва да се поддавам на негативните коментари и такива глупости. Казаха ми, че не трябва да обръщам внимание на тези, които говорят простотии, но аз съм боец и съм готов да им откъсна главите.

Ще ви откъсна главите копеленца. Говорите сякаш наистина, ще направите нещо, но не ви стиска. Предложих $10 000 на едно негро да дойде и да се пробва, но той не дойде. Винаги имам време за вас малки кучки. Вие сте малки и уплашени п*тки. Ще ви убия с голи ръце скапани копеленца.

Дори не ми трябва да изпозлвам двете си ръце, а само едната. Как искам един ден да спипам само едно от тези копеленца, които ми пишат тези глупости. Умолявам ви да дойдете при мен и в лицето ми да тролвате. Умолявам някой с топки да дойде и ще го убия. Сериозен съм, ще го убия и после ще го излежа.

Явно доста му се е насъбрало на Mike Perry и той може да си го изкара на Cowboy Cerrone.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес