Зареждане

Mike Perry иска реванш с Donald Cerrone

Mike Perry иска реванш с Donald Cerrone
Публикувано на: Юни 18, 2019 в 00:00 ч
Mike Perry иска да получи нов шанс срещу Donald Cerrone. Двамата споделиха клетката през ноември миналата година и "Cowboy" успя да го събмитне секунди преди края на първия рунд. Cerrone приложи armbar на Perry, който се предаде и сподели, че това е било доста болезнено и дори чул как ръката му пука. Mike се завърна през април тази година и успя да победи с решение Alex Oliveira, а битката им беше избрана за "битка на вечерта", което им донесе бонус. Сега Perry е готов за нова битка и иска нова възможност срещу Donald Cerrone, защото вярва, че ще го победи:


Не съм загубеняк и няма да моля за реванш. Мисля, че съм способен атлет. Да, той успя да ме победи, но мисля, че при правилната психическа нагласа, която имам днес, ще мога да го победя. Мисля, че си заслужих шанс за нова битка срещу него. Във втората битка той ще срещне нова версия на Mike Perry. Той е в лека категория, но все пак това е Cerrone, който винаги е готов да се появи и да прибере парите.

 Ако той реши, че е прекалено стар, за да трупа победни серии и да чака шанс за титлата, то аз съм готов да се бия с него. Той ще заслужи доста уважение от страна на феновете, ако ме победи още веднъж. Мисля, че той трябва да се върне в полусредна категория и да се пробва за титлата. Аз определено тръгвам след титлата. Готов съм да се бия три пъти срещу "Cowboy". Съмнявам се, че той ще иска трилогия, след като го спукам от бой във втората битка.


Cerrone се надяваше, че ще получи шанс за титлата в лека категория, след като записа 2 поредни победи, но в последната си битка загуби от Tony Ferguson и се отдалечи от пояса. Какво следва за Cerrone и искате ли реванш с Perry ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес