Зареждане

Mike Perry и Mickey Gall изявиха желание за битка

Mike Perry и Mickey Gall изявиха желание за битка
Публикувано на: Август 5, 2019 в 12:00 ч
Mickey Gall успя да запише трудна победа над Salim Touahri с решение в Ню Джърси и отново се върна на пътя на победата, след като Diego Sanchez го нокаутира през март тази година. Gall е с рекорд 6-2 в ММА и 5 от неговите победи са с приключване. Той изяви желание за втора битка с Diego и се оправда, че бил болен в първата среща, но Mike Perry има какво да каже по въпроса и изяви желание да се изправи срещу "зеления" Gall:


Mickey Gall си търси оправдания за това, че Diego Sanchez го доминира и това показва, че Gall все още е зелен. Дори и да е бил болен от него зависи да е готов за битка в клетката. Нека да продължи да работи и може би един ден ще хване моите юмруци, вместо да хваща грип. 


27-годишният Mickey Gall не е доволен от твърденията на Perry и не смята, че е зелен в спорта. Gall е готов да влезе в клеткатa с Perry, ако той победи Vicente Luque този уикенд в Уругвай:


Зелен ? Майната му на Perry. Той твърди, че съм зелен и това означава, че съм аматьор. Разбира се, че ще се бия с него. Ще се бием, ако той успее да мине през моя приятел Vicente Luque. Готов съм за нова битка през ноември в Ню Йорк.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес