Най-големият сайт за бойни спортове

       

Михаил Николов преди SFC 7: Ще направя истинска зрелищна среща

Михаил Николов преди SFC 7: Ще направя истинска зрелищна среща
Публикувано на: Декември 6, 2018 в 11:51 ч
ММА боецът и кикбоксьор Михаил Николов гостува в студиото на Sportal TV в компанията на мениджъра си и треньор Красимир Колев, както и на президента на Spartacus Fight Championship Георги Анадолов. Поводът бе предстоящата битка между Николов и Александър Евстатиев на дългоочакваната галавечер SFC 7 Avatars на 9 февруари в софийската зала “Универсиада”. Тя ще бъде в категория до 70 кг. и по правилата на ММА.

“Тактиката ми винаги е една и съща - да вляза в клетката и да напусна като победител. Благодаря на Георги Анадолов за предоставената възможност, благодаря на треньорите ми и на всички, които ми помагат в подготовката. Самата тя никога не е спирала, аз не се готвя за даден двубой, а през останалото време да си почивам - не спирам тренировките, всеки ден съм в залата. Това е предизвикателство като всяко друго за мен, според мен съперникът е преодолим, познавам го бегло”, коментира Николов.

“С Михаил тренираме заедно около две години и мога да кажа, че за всеки треньор е богатство да разполага със състезател като него. Аз предпочитам да тренирам трима-четирима бойци и да знам, че ги развивам внимателно и правилно, като доверието между нас е голямо”, каза Колев.

“Много лесно се работи с бойци като Николов, които не са претенциозни и са винаги готови да се доказват срещу най-добрите. Това е целта и на SFC7 Avatars, който ще надхвърли многократно очакванията на феновете и мога отсега да кажа, че ще бъде нещо наистина невероятно. Призовавам всички да дойдат и да се убедят”, обяви Анадолов.

Вижте във видеото пълен запис от гостуването на Михаил Николов, Красимир Колев и Георги Анадолов в Sportal TV.
 
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Георги Анадолов обяви SFC 8, както и формулата за съживяване на спорта у нас

Георги Анадолов обяви SFC 8, както и формулата за съживяване на спорта у нас
Президентът на SFC, Георги Анадолов сподели оценката си за изминалата галавечер, какво предстои в близките месеци, както и формулата за израстване на бойните спортове у нас.
Новини » февруари 19, 2019 (8)
цялата новина

Маркулев предизвика Кристиян Попов: Или се извини, или влез в клетката на SFC

Маркулев предизвика Кристиян Попов: Или се извини, или влез в клетката на SFC
След шоу-битката в SFC 7, Маркулев отправи съвсем сериозно предизвикателство към един от топ граплърите и многократни шампиони у нас - Кристиян Попов.
Новини » февруари 14, 2019 (2)
цялата новина
Мнения в Facebook