Зареждане

Miesha Tate вече не симпатизира на UFC

Miesha Tate вече не симпатизира на UFC
Публикувано на: Ноември 15, 2018 в 08:47 ч
Бившата шампионка в категория петел Miesha Tate се оттегли от ММА след загубата си от Raquel Pennington на UFC 205 в края на 2016-та.

И въпреки че повечето бивши шампиони се превръщат в анализатори по телевизията, като Michael Bisping, например, Tate ще отиде в ONE Championship.

"Мисля, че организацията се промени толкова много, че вече не я припознавам като своя. Феновете вече се интересуват какво могат да кажат и направят бойците извън октагона, някакви нападения се случват, глупости се говорят... По по-различен начин виждам аз нещата обаче."

"Истинските фенове сякаш биват отблъснати от начина, по който се промотира спорта - вече е някакво отвратително шоу. Не би ми се искало да съм в публиката, когато Khabib прескочи клетката. И не виня само UFC - просто казвам, че нещата вече са такива, самите бойци са различни. И това им се отразява на тях самите - Khabib вече не е себе си. Малко е плашещо."

32-годишната Tate ще бъде вицепрезидент на ONE Chempionship и ще се премести в Сингапур със своето растящо семейство. Към нея в организацията се присъединяват също шампионите Eddie Alvarez и Demetrious Johnson.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес