Зареждане

Miesha Tate се завръща в ММА?

Miesha Tate се завръща в ММА?
Публикувано на: Юни 29, 2018 в 10:27 ч

Miesha Tate се оттегли от спорта след като падна от Raquel Pennington на UFC 205.

Бившата шампионка в категория също наскоро си направи семейство и се сдоби с първата си дъщеричка. Сега тя дори споделя, че детето ѝ е заменило любовта ѝ към ММА.

През 2016-та на UFC 205 Tate официално обяви, че се оттегля, след като претърпя втората си поредна загуба в нейната кариера.

Новината дойде изневиделица, тъй като тя беше само на 30 години и бяха минали едва 8 месеца откакто отне титлата на Holly Holm. Мнозина вярваха, че тя е все още във вихъра си.

"Отворена съм за много неща в живота си. Не мисля, че която и да била врата се затваря завинаги - и едно време някой да ме беше питал дали искам деца, най-вероятно щях да отрека."

"Различните моменти предизвикват различни емоции и ако страстта се върне и всичко е наред, може и да се върна. За момента обаче не мисля, че изпускам кой знае какво. Имам си друг приоритет в живота към момента."

Tate беше в родилното в продължение на 67 часа по-рано този месец и това премести фокуса ѝ върху майчинството.

Въпреки че тя не отрича своето завръщане, Tate все пак отбелязва, че оттеглянето ѝ е решение, взето на база нейните предчуствия.

"Взимайки всичко предвид, не мисля, че ще се завърна. Но животаът е луд. Не очаквах и да съм с такъв невероятен мъж до себе си, както и че ще бъда майка. Горе-долу живея така, както ми казва сърцето ми. Когато се оттеглих, просто така го чувствах."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес