Зареждане

Michael Page се завърна с брутален нокаут над Richard Kiely

Michael Page се завърна с брутален нокаут над Richard Kiely
Публикувано на: Септември 28, 2019 в 01:04 ч
Michael Page се завърна в клетката и се изправи срещу Richard Kiely в подглавната битка на събитието Bellator 227, което се провежда в Дъблин, Ирландия. "Venom" идваше след първа загуба в своята кариера, но не показа, че това е повлияло на неговата психика. Той влезе уверен в битката и започна със своя атрактивен стил. Page държеше ръцете си ниско, танцуваше и не показа никакво уважение към своя опонент.

Kiely показа среден пръст на Page и реферът Dan Miragliotta прекъсна срещата, за да ги предупреди, че няма да толерира такова поведение. Битката продължи, а Page свали на земята своя опонент и започна да му се подиграва, което принуди рефера отново да спре срещата и да вземе една точка от актива на MVP. Това не се хареса на Page, който реши да спре с игричките и вкара летящо коляно в брадичката на своя опонент, който падна в нокдаун и рефера спря срещата, а Page отново започна да танцува. Битката продължи само 2 минути и 47 секунди.

Това е втора победа за Page за тази година и с нея той се връща на победния път, след като през май загуби с нокаут от Douglas Lima. В интервюто след битката Page предизвика Lima за реванш, защото не е доволен от загубата и иска да си отмъсти.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес