Зареждане

Michael Page се чуди: Защо Rory MacDonald още е в турнира на Bellator ?

Michael Page се чуди: Защо Rory MacDonald още е в турнира на Bellator ?
Публикувано на: Май 2, 2019 в 10:55 ч
Rory MacDonald не се представи убедително миналия уикенд срещу Jon Fitch в битка, която беше от турнира в полусредна категория. Двамата изкараха всички рундове и стигнаха до решение, което беше равенство, но един от съдиите даде битката за Fitch (46-48, 47-47, 47-47). С това решение MacDonald не загуби своята титла и отново ще я брани през юни срещу Neiman Gracie. Page, който също е част от турнира смята, че MacDonald трябвало да се раздели с титлата, след като не успял да победи:



Единствената причина, поради която искам той да остате в турнира е това, че ни накара да се бием по 5 рунда, вместо по 3 в този турнир. Ако Rory не участваше в турнира, то ние щяхме да се бием по 15 минути, а не по 25 минути. Надявам се, че той няма да се измъкне, защото ни накара да се бием 5 рунда. Трябваше да има победител в тази битка и ако се наложеше трябваше да добавят още 1 съдия. Не вярвам, че трябва да продължиш напред в турнира, след като си измъкнал равенство.







Page успя да победи доста трудно Paul Daley и продължи напред в турнира, където ще се бие срещу на 11-ти май, а след това ще чака победителя от битката между Rory и Gracie.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес