Зареждане

Michael Chiesa: Готвя се за най-добрата версия на Carlos Condit

Michael Chiesa: Готвя се за най-добрата версия на Carlos Condit
Публикувано на: Декември 21, 2018 в 00:02 ч
Michael Chiesa изпитваше сериозни проблеми при свалянето на килограми, което го принуди да вземе мерки и да се качи в полусредна категория. Chiesa навърза серия от 2 поредни загуби в лека категория и сега ще дебютира в горната категория срещу бившия шампион Carlos Condit на събитието UFC 232, което се провежда на 29 декември във Вегас. Condit не се представя много добре в клетката и е в серия от 4 поредни загуби, но Chiesa няма да го подценява и ще се готви за най-добрата версия на своя опонент:



Готвя се за най-добрата версия на Carlos Condit, която беше в WEC. Той е легенда в спорта и няма да го подценя, но за съжаление хората доста бързо те отписват в този спорт. Един боец може да е в серия от 4 поредни победи и да загуби една битка и всички започват да го отписват, а до преди загубата е бил герой. Няма да отписвам Carlos, защото това ще бъде голяма грешка. 

Той тренира здраво за битката и има страхотни треньори, а също така тренира рамо до рамо с Jon Jones. Той е страхотен партньор в тренировките и затова се готвя за най-доброто от Carlos. Не мисля, че това ще е най-трудната ми битка, но определено ще бъде трудно. Мисля, че в тази категория ще мога да покажа най-доброто от себе си и вярвам, че ще запиша добра победа.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес