Зареждане

Michael Chandler: Не е лесно да те нокаутират и унижат пред света

Michael Chandler: Не е лесно да те нокаутират и унижат пред света
Публикувано на: Май 17, 2019 в 00:00 ч
Michael Chandler не успя да защити титлата си в главната битка на Bellator 221, което се проведе миналия уикенд. Той загуби с нокаут от Patricio Freire за мунита и една секунда, но все още вярва, че битката е спряна по-рано. Това обаче няма значение, защото Freire му отне колана. Сега Chandler реши да пусне изявление след загубата и да е искрен до болка:



Този спорт никога не е бил заради победите и загубите за мен. Осъзнавам, че това е много лесно да се каже след като загубите битка. Отказвам да кажа, че това не беше ужилване. Отказвам да кажа, че не съм пролял две сълзи над загубата. Не се срамувам да казвам, че ме боли. Но този спорт е безмилостен и неумолим, тъй като е красив и вълнуващ. 

Не можем да се насладим на плячката на доброто, без да приемаме болката на лошото. Когато се събудих в неделя сутрин се събудих победител поради повече причини, отколкото мога да преброя. През последните няколко дни прекарвах време със семейството си и по някакъв странен начин тази загуба и притеснението, което го придружаваше, ме накараха да ги обичам и себе си по-дълбоко. Това ме накара да обичам по-дълбоко феновете. Това ме накара да обичам този спорт по-дълбоко. 

Никога не е лесно да бъдеш свален и унизен пред света. Постоянната борба за блокиране на негативността и фокусирането само върху доброто беше огромна задача, но битка, която печеля. Наслаждавам се на идеята, че това пътуване далеч не е свършило и съм сигурен, че най-доброто предстои.





Ще си върне ли пояса ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес