Зареждане

Michael Bisping се радва на последната загуба на Vitor Belfort

Michael Bisping се радва на последната загуба на Vitor Belfort
Публикувано на: Май 17, 2018 в 09:36 ч

Бившият шампион в полутежка категория Jon Jones пожела на Vitor Belfort приятна почивка след като загуби с нокаут от Lyoto Machida в UFC 224.

Бившият първенец в средна категория Michael Bisping обаче не беше толкова съпричастен. Той дори изпитва удовлетворение от начина, по който врагът му беше ступан от Machida още в първия рунд. "The Count" просто няма как да се радва на човек, който е бил измамник цял живот, и е отговорен за очната му травма.

"Ако трябва да бъда честен, радвам се, че загуби. Не ми пука за него. Мисля, че кариерата му се гради на измама. Толкова очевидно е, че е взимал стероиди. Вижте го в началото на кариерата му - беше зверски нацепен. Когато се бихме, пак беше в невероятна форма, а сега е като някакъв старец. Също и се държеше като такъв. Измамник е - няма никаква чест. Щеше да е хубаво аз да го бях ступал така, но пак е приятно да видя, че си получава заслуженото, тъй като той е нанесъл адски много щети на други хора през годините. Прецака ми очната ябълка - той е виновен за това. Вечна слава на Machida, свърши си добре работата."

Дали сега Bisping ще награди Machida, приемайки предизвикателството му за една последна битка?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес