Зареждане

Michael Bisping: Отказвам да повярвам, че Jon Jones е толкова глупав

Michael Bisping: Отказвам да повярвам, че Jon Jones е толкова глупав
Публикувано на: Декември 27, 2018 в 08:23 ч
Michael Bisping е един от бойците, които яросто критикуват всички, които се провалят на допинг тест. Той беше сред тези, които споделиха, че Jones  трябва да получи доживотно наказание, защото миналата година се провали на допинг тест. Това обаче не се случи и той получи само 15 месеца, а преди няколко дни в негова проба отново беше открит туринабол, но този път беше оправдан от всички и ще се бие.


В интервю бившия шампион Bisping сподели, че отказва да повярва, че Jones е толкова тъп, че да вземе отново забраненото вещество:Честно да ви кажа след всичко, което се случи и след всичко, през което премина Jones цялата мърсотия, която се изсипа върху него - отказвам да повярвам, че той е толкова глупав, че да вземе отново това забранено вещество. Ако той го е взел, тогава това е умопомрачително. Не вярвам, че той може да бъде толкова глупав и арогантен, че да измами отново. 

Разбирам хората и техните емоции. Разбирам, че те го смятат за измамник и то доказан такъв, но ако погледнем фактите, то мисля, че този път трябва да му се размине.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес