Зареждане

Michael Bisping обясни защо не би дори се изпикал върху Vitor Belfort, ако е целият в пламъци

Michael Bisping обясни защо не би дори се изпикал върху Vitor Belfort, ако е целият в пламъци
Публикувано на: Март 22, 2018 в 10:03 ч

Michael Bisping сподели наскоро, че последната му среща няма да бъде срещу Vitor Belfort, въпреки че можеше да има шанс да отмъсти за нокаута, който претърпя през 2013-та.

Причината? Липса на уважение към измамниците.

"Vitor Belfort е от тия хора, върху които не бих се изпикал дори да са целите в пламъци. Не го уважавам. Честно, не искам да влизам в Октагона с него. Не искам да имам нищо общо с него. Един от най-големите измамници на света."

Това са думите на Bisping за Belfort, чиите неуспешни допинг тестове не са тайна за никого.

Machida също допълва колко странен е Belfort, тъй като се обявявал за изключително религиозен, но допинг тестовете му показват, че води съвсем различен живот.

"Много е сбъркан. Говори за Иисус и прочие, но въобще не е добър човек - той е един от най-големите измамници в спорта. Това е спорт за мъже. Това са бойни изкуства. Тук се тестваме самите себе си, не се надпреварваме кой има по-добър доктор и кой може да взима най-добрите стероиди."

Lyoto Machida, който също има няколко неуспешни допинг теста зад гърба си, все пак ще се изправи срещу "The Phenom" в последната му битка в UFC 224, което ще се проведе на 12-ти май в Рио.

Що се отнася до Bisping, той продължава да чака правилния опонент, за да сложи и той край на своята кариера.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес