Зареждане

Michael Bisping няма да се натиска за място в Залата на славата

Michael Bisping няма да се натиска за място в Залата на славата
Публикувано на: Юни 25, 2018 в 17:03 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Бившият шампион Michael Bisping се оттегли от ММА преди по-малко от месец. Toй постигна доста неща в своята кариера - успя да спечели титлата в средна категория и е първия британец, който постига това.
Той също така спечели  The Ultimate Fighter 3 и е първият британец, който се бие в главна битка на UFC, което се случва на UFC 78. Eдни от най-големите му победи са срещу легендата Anderson Silva и когато нокаутира Luke Rockhold на UFC 199, ставайки шампион. Британецът завърши своята кариера със загуба с нокаут от Kelvin Gastelum.

Въпреки всички свои успехи Bisping няма да се натиска за място в Залата на славата:

"Място в Залата на славата не е нещо, което ми се върти в главата, но доста хора ми казват, че има място за мен там. Пак ще кажа, че не си правя реклама, защото няма как да си правиш реклама за нещо такова. Унизително е да се натискаш за място в Залата на славата, защото това е нещо, което UFC трябва да прецени. Работих здраво през годините и може би го заслужавам, но това си е работа на UFC и аз не смятам да се натискам или подмазвам за място в Залата на славата."

Заслужава ли Bisping място в Залата на славата?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес